termeni

RomaniaX este un serviciu gratuit, portal de distractie online
Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa fiti de acord cu acesti termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.

Site-ul
Utilizarea site-ului RomaniaX se face pe propria raspundere.
In absolut nici o situatie RomaniaX.ro (adminstrator, hosting, etc.) nu pot fi responsabili pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultata din folosirea si utilizarea acestui site.
RomaniaX poate modifica in orice moment continutul site-ului, fara o instiintare in prealabil.
Trebuie sa fiti de acord cu continutul materialelor difuzate, acesta apartine in totalitate autorilor de drept.
RomaniaX.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierdere de orice natura, directa sau indirecta produsa prin vizitarea site-ului, de folosirea sau nefolosirea adecvata a serviciilor oferite.
RomaniaX.ro nu este responsabil fata de eventualele intelegeri sau neintelegeri care iau fiinta intre utilizatorii acestui site.
RomaniaX.ro are dreptul de a sterge orice comentariu care incalca normele de conduita expuse aici, sau sa aduca imbunatatiri la continutul adaugat, fara o prealabila instiintare.
RomaniaX.ro poate gazdui bannerele unor site-uri partenere fata de care nu are nici o autoritate, si fata de continutul carora nu are nici o responsabilitate.
Streaming-ul live nu este furnizat de RomaniaX.ro
RomaniaX.ro nu detine controlul asupra emisiei posturilor TV de pe acest site.
RomaniaX.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si/sau continutul materialelor difuzate la streamingurile live/inregistrate.
Daca considerati ca unul sau mai multe materiale afisate pe site nu si-ar avea locul aici, va rugam sa ne contactati. Orice solicitare va fi verificata si remediata in cel mai scurt timp posibil. RomaniaX.ro se obliga sa ia masuri in privinta posturilor TV daca administratorului unui post TV doreste sa intervina in modificarea informatiilor de pe site, sau sa modifice/sterge postul TV sau detaliile lui prin contact la adresa de e-mail contact[@]romaniax.ro sau formularul de contact
Nefunctionarea/intreruperea unor transmisii TV sunt independente de RomaniaX.ro.
Nici unul dintre plugin-uri/programe/codecuri nu se afla pe serverele RomaniaX.ro
RomaniaX.ro se obliga sa nu divulge unor terti informatiile individuale ale utilizatorilor sai, legate de adresa de e-mail, IP, sisteme de operare, intervale orare de vizitare a siteului etc.
Drepturile asupra continutului si al marcilor apartin detinatorilor de drept.
RomaniaX.ro poate sa pastreze pe serverele proprii pentru buna utilizare a siteului fisiere ca: .swf, .mp3, .wav, .jpg, .png, .gif, .flv, .xls, .doc, .xml etc.

Utilizatorii:
Utilizatorul este de acord sa foloseasca acest site doar in scopuri legale.
Utilizatorii se obliga sa nu copieze, modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, acorde licente, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute prin intermediul acestui site.
Utilizatorii se obliga sa nu desfasoare activitate ilegala de hacking/cracking asupra site-ului, bazei de date si a hosting-ului.
Utilizatorii care atenteaza la securitatea sistemelor si a retelelor pot fi actionati in instanta.
Utilizatorii sunt responsabili pentru continutul oricarui material publicat pe site si este de acord ca prin aceasta actiune sa nu stanjeneasca, ameninte, calomnieze, defaimeze sau sa incalce oricare dintre drepturile si libertatile individuale, utilizatorul se obliga de asemnea sa nu foloseasca site-ul pentru distribuirea, transmiterea, publicarea sau incarcarea de materiale/fotografii care aduc atingere in vreun fel dreptului de autor.
Utilizatorii pot adauga continut pe site si pot sa isi faca publice sau nu adresa de e-mail sau numarul de telefon pentru a fi contactati (anunturi.romaniax.ro).
Utilizatorii sunt obligati sa foloseasca un vocabular invatat in cei 7 ani de acasa (in cazul in care exista), in caz contrar, comentariile indecente si defaimatoare pot fi sterse
Utilizatorii nu vor incarca, adauga sau transmite pe acest site sau prin intermediul lui virusi, scripuri, informatii care contravin legilor au continut discriminatoriu, rasist, obscen, jignitor, calomnios
Utilizatorii nu vor vinde accesul catre RomaniaX.ro sau catre utilizarea acestuia si a nici unui fragment accesat direct de pe el
Utilizatorii nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, de confidentialitate, publicitate sau alte drepturi ale celorlalti
Utilizatorii nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul nostru scris
Utilizatorii sunt de acord sa nu actioneze administratorul site-ului RomaniaX.ro, hosting-ul etc, in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, prin utilizarea serviciilor acestui site, plata unor eventuale cheltuieli solicitate de furnizorul internet sau hosting pot intra in sarcina reclamantului/utilizatorului.
Utilizatorii, prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru, utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala, fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statutata potrivit politicii noastre de confidentialitate

Pentru mai multe detalii, informatii sau plangeri folositi adresa urmatoare contact [ @ ] romaniax [ . ] ro sau formularul de contact AICI